Skærmløsninger

En skærmløsning kan være en projektorløsning, LED skærm eller videovægge.

Det hele afhænger af, hvor stort billede der skal laves. Er billede størrelsen større end 100” anbefaler jeg LED eller projektorløsning.

Der vil altid være fordele og ulemper enten når man taler LED eller projektorløsning. Det afhænger, hvilket behov man har.

stor skærmløsning

Projektorløsning

Et AV-projekt kan være en simpel projektor løsning med lærred og projektor, men i stedet for altid at have fokus på pris og funktioner, så spørg os altid til råds.

Det er vigtigt at tage højde for lysindfald i rummet, vi måler lysindfald og laver beregninger, så du får det optimale billede.

Dertil kan der monteres højttalere med forstærker og en simpel styrringskontrol, hvor de gængse knapper programmeres, dvs tænd/sluk, volumen op og ned.

Skærmløsning til mødelokaler

Der findes mange forskellige typer af skærme til mødelokaler. En skærm er ikke bare en skærm. Der er en del ting at tage højde for som lysindfald, skærmens opløsning mv.

Har man et mødelokale eller forretning med meget lysindfald, så skal man der tages højde for skærmens lysstyrke. En tommelfingerregel, jo mere lys desto flere NITS (lysstyrke i skærmen).

Skærmene fås fra 32” til 100”, så er det blot, hvilket behov man har.

Derfor tag altid fat i mig, uanset om det drejer sig om en eller flere skærme der skal indkøbes, om det er til møderums projekt.

skærmløsning til mødelokale