Profil

Passion for AV er grundlagt af Henrik Tovgaard, som har en stor passion inden for AV og som har erfaring med AV, IT og kommunikationsløsninger og lyd hos AV-virksomheder og lydvirksomheder som BOSE og JBL professionel. Vores motto er, at AV ikke er kompliceret, så længe du får den rigtige AV-rådgivning.

Vi favner alle typer AV-løsninger. Lige fra mindre AV-projekter til større AV-projekter. Skal der bygges nyt firmadomicil, så er vi også i tæt dialog med både aktikter og bygherrer fra start til slut.

AV kan være kompleks, hvis man ikke kender AV’s muligheder, løsninger og får den rette rådgivning.

Vi er leveringsdygtige i projektorer, videokonference-systemer, LED skærme, videovægge, LED pyloner, professionel lyd, undervisning og indretning.

Vi tilbyder også leasing løsninger. Leasing giver både frihed og fleksibilitet, når der skal investeres i nyt AV-udstyr – og det er med bare 0 kr. i udbetaling. Serviceaftaler kan også indgås i leasingaftalen.
Du kender din faste leasingydelse pr måned uden at skulle betale et depositum på x antal kr. Leasingydelsen er fuldfradragsberettiget. Vi tilbyder alle former for AV-udstyr i leasingaftalen.
Priseksempel på leasing på lydsystem og infoskærm til butikker fås fra kr. 1.300 i 36 mdr. afhængig af skærmstørrelse og lydanlæg.