Profil

Passion for AV er grundlagt af Henrik Tovgaard, som har en stor passion inden for AV og som har erfaring med AV, IT og kommunikationsløsninger. Jeg samarbejder med de store lydproducenter som Electro Voice, Sonance, QSC, Biamp mf.
Mit motto er, at AV ikke er kompliceret, så længe du får den rigtige AV-rådgivning.

Jeg favner alle typer AV-løsninger. Lige fra mindre AV-projekter til større AV-projekter. Skal der bygges nyt firmadomicil, så er vi også i tæt dialog med både aktikter og bygherrer fra start til slut.

AV kan være kompleks, hvis man ikke kender AV’s muligheder, løsninger og får den rette rådgivning.

Jeg er leveringsdygtig i projektorer, videokonference-systemer, LED skærme, videovægge, LED pyloner, professionel lyd, undervisning og indretning.

Jeg tilbyder også leasing af din AV løsning. Leasing giver både frihed og fleksibilitet, når der skal investeres i nyt AV-udstyr – og det er med bare 0 kr. i udbetaling. Serviceaftaler kan også indgås i leasingaftalen.
Du kender din faste leasingydelse pr måned uden at skulle betale et depositum på x antal kr. Leasingydelsen er fuldfradragsberettiget. Jeg tilbyder alle former for AV-udstyr i leasingaftalen.
Priseksempel på leasing på lydsystem og infoskærm til butikker fås fra kr. 1.300 i 36 mdr. afhængig af skærmstørrelse og lydanlæg.