Professionel lydløsning hos Fjelstrup Hallen

Fjelstrup Hallen installation af lydsystem - passionforav.dk

Brugervenlig AV-løsning til alles behov.

Forsamlingshuset bliver brugt til diverse arrangementer både af Fjelstrup skolen og lokale borgere.
Fjelstrup forsamlingshus stod overfor at investere i et professionel lydanlæg, hvor forsamlingshuset største krav er, at anlægget skal være brugervenligt og kunne holde til at spille højt.

Halinspektør Sven Christensen udtaler:
”vi skulle have installeret et professionel lydanlæg til vores forsamlingshus, hvor brugervenlig er i højsædet, da det professionelt lydanlæg både skal bruges til større arrangementer og alm daglig brug.

Den totale løsning består af 4 højttalere, som er er vinklet, så der opnås den bedste lyddækning på 127m2 sal. Højttalerne er kobles sammen med en BOSE 404A forstærker med 4*100watt , 2 stk. volumenkontroller, trådløse mikrofoner, teleslynge samt bluetooth opkobling. Al hardware er placeret i 19” rackskab med lås, så det kun er halinspektøren, som har adgang til rackskabet.
Mulighed for at koble flere højttalere og evt Subwoofer til anlægget.
Leverandør på opgaven;
BOSE professionel, Kinovox, Monacor

Sven Christensen fortsætter:
Det er mere brugervenligt end han havde troet. Med et tryk hovedafbryder kan man tænde og slukke for anlægget, der er også mulighed at tilslutte en extern enhed som ex. bærbar computer uden at man skal finde den lydkilde som der spilles.
Det er nem betjening selv en 70 årige kan betjene anlægget.
Passion for AV har givet udtryk for, hvis vi har ændringer til systemet, så vil de tilføje de ændringer der nu måtte være.

Tilslut siger Sven Christensen
Passion for AV overholder, hvad de lover. De kommer med en løsning som rammer vores behov og budgetramme. Det har været en fornøjelse at bruge Passion for AV på vores lydvalg og jeg vil helt klart bruge Passion for AV på andre AV-projekter.

Fjelstrup Hallen installation af lydsystem - passionforav.dk
AV kunde i sundhedssektoren