AV og wifi løsning til sundhedssektoren

Lissau lærred
Mini teknik skab
biamp og S1
Rackskab lægerne ved Volden rod
opryddet rackskab
Sonance indbygnings højttalere
udskærring indbygningshøjttaler
Lægerne ved Volden Sony projektor
Infoskærm til lægeklinik

Nyt konferencerum / kantine til lægehus i Fredericia

Baggrund
Lægerne ved Volden er en travl lægepraksis i hjertet af Fredericia. De søgte efter en måde at forbedre møde- og kommunikationsoplevelsen for både læger og patienter. Det var vigtigt for dem at have effektivt AV-udstyr til undervisning, og intern kommunikation.

Efter en omfattende vurdering besluttede Lægerne ved Volden at implementere følgende løsninger fra forskellige anerkendte producenter:
Sony VPL-PHZ61 Projektor: For at forbedre billedkvaliteten valgte de Sony VPL-PHZ61 projektor, der leverede skarpe og klare billeder under undervisning og præsentationer.
Lissau Lærred, For at supplere projektoren valgte de et Lissau lærred, der sikrede optimal billedvisning og kontrast.
Biamp panel til at tænde og slukke for projektoren, uden brug af fjernbetjening. Tryk på tænd, projektor starter, lærred går ned automatisk.

Blaze 504 Connect Forstærker: Til at forstærke lydsignalet og sikre klar og fyldig lyd samt volumenkontrol S1 i kantinen / konference lokalet.

Efter implementeringen af dette omfattende AV-udstyr har Lægerne ved Volden opnået betydelige forbedringer:
Billedkvaliteten er blevet dramatisk forbedret med den nye Sony projektor og Lissau lærred, hvilket har forbedret undervisning og præsentationer.
Effektiviteten er øget med Barco ClickShare, der gør det lettere at dele oplysninger oplysninger trådløst.

Lægerne ved Volden kan nu tilbyde en forbedret lægeoplevelse for både ansatte og patienter og sikre klar kommunikation og effektiv læge praksis

AV løsning møderum og digital signage
AV løsning til iværksætter og kontorhus